Ai nevoie de servicii de spitalizare de zi sau spitalizare continuă?

Ai nevoie de servicii de spitalizare de zi sau spitalizare continuă?

În această perioadă, numărul solicitărilor de internări este în continuă creștere, mai ales pentru pacienții cronici, care suferă de diferite afecțiuni. Monitorizarea afecțiunii sau a evoluției tratamentului, alături de alte servicii medicale rămân o prioritate pentru specialiștii Centrului Medical Phoenix. De aceea, anunțăm toți pacienții care au nevoie de servicii medicale că în cadrul Centrului Medical Phoenix pot beneficia de servicii ambulatoriu, spitalizare de zi sau spitalizare continuă, pe anumite specialități medicale.

La Centrul Medical Phoenix Medicover, toți pacienții care au nevoie de servicii medicale de spitalizare de zi și ambulatoriu se pot programa pentru a-și monitoriza eficiența tratamentului, pentru administrarea tratamentului sau pentru a realiza diferite analize și investigații medicale. În același timp, pacienții adulți și copii pot beneficia de servicii ambulatoriu, în condiții de deplină siguranță.

Ce specialități medicale sunt disponibile în cadrul serviciului spitalizare de zi?

În cadrul centrului medical Phoenix Medicover, specialitățile medicale disponibile pentru serviciul de Spitalizare de Zi sunt:

Spitalizare de ZI Craiova

Spitalizare Continuă Craiova

  • RECUPERARE MEDICALĂ - Medicina Fizică si Balneologie
  • RECUPERARE MEDICALĂ NEUROLOGIE

Servicii Ambulatoriu:

Serviciile disponibile în cadrul Spitalizare de Zi, Spitalizare Continuă și Ambulatoriu sunt decontate CAS.  Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie doar să ne contactați telefonic, pentru a stabili o programare, în funcție de disponibilitatea locurilor: 0351.421.122 // Craiova și 0757.133.144 // Calafat. Puteți beneficia de serviciile medicale aflate in contract CAS dacă sunteți asigurat CAS.

De asemenea, tot în cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover puteți beneficia și de pachete Spitalizare de Zi total GRATUIT, dacă ați fost diagnosticat cu una dintre aceste afecțiuni:

  • lumbago cu sciatica 
  • coxartroză
  • gonartroză
  • dorsalgie joasă
  • deplasare disc intervertebral

Pachetele sunt create pentru pacienții diagnosticați cu afecțiunile de mai sus, iar serviciile sunt în contract CAS. Indiferent de pachetul pe care îl alegi, tu NU VEI PLĂTI pentru serviciile medicale de care beneficiezi. Printre serviciile medicale incluse în pachet se numără: proceduri specifice, consultații de specialitate și diferite investigații de care ai nevoie pentru a redeveni sănătos.

Trebuie să fii vaccinat pentru a te interna la Spitalizare de Zi/ Spitalizare Continuă în cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover?

Pacienții care aleg să se interneze la Spitalizare de Zi în cadrul centrului medical Phoenix Medicover nu au obligativitatea de a fi vaccinați sau de a prezenta certificatul verde pentru a beneficia de serviciile medicale din Spitalizare de Zi, Ambulatoriu sau Spitalizare Continuă.

Fiecare pacient va fi supus triajului epidemiologic și dacă prezintă simptome specifice pentru  COVID-19 va fi testat suplimentar, pentru confirmarea sau infirmarea rapidă a infectării.

Spațiile din cabinet sunt dezinfectate după fiecare pacient. Spațiile comune sunt dezinfectate cu lampa UV și nebulizator, pe baza unui program foarte bine stabilit.

Pacienții sunt rugați să vină fără însoțitori, excepție făcând situațiile în care aceștia sunt greu deplasabili. Masca de protecție este obligatorie.

La Centrul Medical Phoenix, poți să beneficiezi de servicii medicale de calitate, în deplină siguranță.