Noul serviciu HOME MEDICAL HELP!

Noul serviciu HOME MEDICAL HELP!

Începând cu luna decembrie, nu mai este nevoie să te deplasezi până la sediul Centrului Medical Phoenix. Specialiștii noștri vin la tine acasă pentru a asigura servicii medicale de bază, în cadrul noului serviciu HOME MEDICAL HELP!

Home Medical Help este un serviciu medical nou, care vine în ajutorul pacienților greu deplasabili sau a pacienților care nu doresc să părăsească domiciliul în această perioadă. Pentru a asigura confortul total al pacienților, specialiștii Centrului Medical Phoenix se vor deplasa la domiciului pacientului, asigurând o gamă extinsă de servicii medicale de bază.

Care sunt serviciile incluse în HOME MEDICAL HELP?

Gama de servicii disponibile în cadrul noului serviciu Home Medical Help este extinsă, tocmai pentru a ne asigura că starea ta de sănătate este în parametri optimi de funcționare. 

  • TEST RT-PCR COVID-19 – 265 lei
  • TEST RAPID ANTIGEN COVID-19 – 65 lei
  • Montare + interpretare rezultat Holter EKG – 154 lei
  • Montare + interpretare Holter TA – 132 lei
  • Măsurare TA + Pulsoximetrie – 45 lei
  • Recoltare analize medicale – preț de listă/analize medicale
  • Taxă deplasare la domiciliu – 50 lei/deplasare
  • Taxă deplasare la domiciliu > 10 km – 2.5 lei/km suplimentar
  • Rezultatul analizelor, testelor PCR/antigen și interpretarea holter EKG/TA vor fi trimise criptat pe mailul pacienților.

Recoltarea va fi efectuată de personal medical specializat – asistent medical generalist, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 15:00.

Interpretarea holter TA/EKG este realizată de un medic cardiolog.

Cum poți beneficia de serviciile Home Medical Help?

Pentru a beneficia de serviciile Home Medical Help, este nevoie să ne contactezi la numărul de telefon 0351 421 122 și să faci o programare, menționând tipul de serviciu medical pe care îl dorești. În funcție de disponibilitatea existentă și urgența solicitării pacienților, echipa medicală se va deplasa la data și ora stabilită în cadrul discuție telefonice. Serviciul este disponibil pentru pacienții domiciliați în Craiova sau împrejurimi.

 

Simplu și rapid. Servicii medicale la tine acasă, cu Home Medical Help, serviciul nou lansat de Centrul Medical Phoenix. Sună acum!