Reduceri de 25% în luna martie!

Reduceri de 25% în luna martie!

Luna martie vine cu prețuri speciale la serviciile Centrului Medical Phoenix! 

Pe tot parcursul lunii, beneficiați de reducere de 25 % la:

  • Consultații Ginecologie
  • Consultații  Endocrinologie
  • Ecografii transvaginale, sân și tiroidă

Discountul este valabil pentru serviciile în regim plată.


Cum te ajută aceste servicii?

 

 

Consultație Ginecologie

O simplă consultație îți poata salva viața! Respectă controalele periodice pentru a putea preveni apariția afecțiunilor ginecologice. Mai important decât atât, este indicat să fii atentă la aceste simptome, care pot indica prezența unei infecții .

Consultație Endocrinologie

Consultația endocrinologică poate depista prezența unor disfuncții ale glandelor endocrine, care necesită tratament. De asemenea, o consultație și un set de investigații suplimentare pot ajuta la diagnosticarea exactă a posibilelor afecțiuni ale glandelor endocrine.


Ecografia de sân

Ecografia de sân poate depista prezența celulelor sau formațiunilor canceroase în stadiu incipient. Ecografia bilaterală de sân este recomandat să fie făcută o dată pe an sau la sugestia specialistului.

Ecografia tiroidă

Ecografia de tiroidă este o investigație nedureroasă și non invazivă, care poate ajuta la diagnosticarea unor afecțiuni ale glandelor. În general, aceasta se face la recomandarea specialistului.

Ecografia transvaginală

Metodă imagistică realizată frecvent, ecografia transvaginală are un grad mare de acuratețe, ajutând la depistarea afecțiunilor uterului, ovarelor și trompelor uterine. Aceasta este realizată cu vezica urinară goală.


Programează-te acum la unul dintre numerele de telefon, în funcție de orașul tău!

📞 CRAIOVA: 0351.421.122
📞 CALAFAT: 0757.133.144
📞 TÂRGU JIU: 0353.414.433
📞 SLATINA: 0349.883.880
📞 DRĂGĂȘANI: 0350.434.440