Consultații prin telefon

Consultații prin telefon

Programează-te pentru o consultație prin telefon!

Din dorința de a fi aproape de pacienții noștri și de a respecta regulile de prevenire privind răspândirea COVID19, Centrul Medical Phoenix lansează sistemul de consultații la distanță, prin telefon. Soluția vine pentru a ajuta persoanele care suferă de diferite afecțiuni medicale (pentru care au nevoie de monitorizare) sau au dezvoltat simptome asociate diferitelor afecțiuni, pe care doresc să le confirme sau să le infirme printr-un diagnostic. Acest serviciu este valabil doar pentru specialitățile în regim CAS existente în centrele noastre.

 

De ce consultații prin telefon?

Ca urmare a emiterii Ordonanțelor de Ugență și a Hotărârilor aferente, precum și din dorința de a proteja sănătătatea pacienților, am inițiat această alternativă de consult, care permite diagnosticarea fără părăsirea domiciliului. Astfel, pacienții asigurați medical care au diferite simptome sau care sunt în monitorizare medicală a afecțiunilor deja existente, pot apela cu încredere la acest serviciu.

Ce specialități sunt disponibile?

Specialitățile medicale disponibile în cadrul acestui serviciu sunt cele în regim CAS, după cum urmează:

CRAIOVA: Medicină internă, Cardiologie, Endocrinologie, Diabet Zaharat, Neurologie, Psihiatrie, Recuperare Medicală și Balneofizioterapie

SLATINA: Endocrinologie Medicină internă, Diabet și Boli Nutriție

CALAFAT: Diabet și Boli Nutriție

Cum funcționează?

Pentru a beneficia de acest serviciu, puteți apela numerele obișnuite de telefon ale centrelor medicale Phoenix din Craiova, Slatina, Calafat. Unul dintre colegii noștri va prelua apelul și va solicita următoarele informații:

  • Nume și prenume
  • Datele din buletin
  • Specialitatea pentru care doriți consult

Pe baza acestor informații și a disponibilității medicilor, se va stabili o programare. În ziua și ora stabilite, veți primi un telefon de la medicul specialist desemnat, căruia îi veți detalia contextul solicătării și simptomele asociate. Pe baza acestei discuții, medicul poate face o recomandare suplimentară și poate emite o rețetă, pe care o veți primi în format electronic, pe mail.

Cum plătesc?

Doarece specialitățile medicale sunt sub contract CAS, nu veți plăti NIMIC pentru aceste consultații, acestea fiind decontate de stat.