arrow to top arrow to top
Call Center 0351421122

Centrul de Imagistică

Centrul de Imagistică

Centrul de Imagistică

 

Centrul Medical Phoenix Medicover dispune de un Centrul de Imagistică de pe strada Dimitrie Gerota, dotat cu aparatură de ultimă generație, completă, care permite obținerea unor imagini de o acuratețe ridicată, pentru diagnosticarea exactă și rapidă a pacienților cu diferite tipuri de afecțiuni.

În cadrul Centrului de imagistică, pacienții pot efectua o gamă extinsă de investigații CT, RMN, precum și RX(radiografii), în condiții de maximă siguranță, sub supraveghere medicală continuă. De asemenea, pacienții pot beneficia inclusiv de second opinion medical.

Spațiul generos permite desfășurarea actului medical în cele mai bune condiții, iar experiența echipei medicale oferă precizie și acuratețe ridicată în ceea ce privește interpretarea investigațiilor imagistice.

Pentru a afla lista completă de prețuri și servicii disponibile în cadrul Centrului de Imagistică Dimitrie Gerota Craiova, accesați acest link.

Reducere de 5 % EXTRA pentru pacienții care au card de fidelitate

Cardul de fidelitate îți asigură o reducere de 5% la servicii medicale  precum analize, consultații și proceduri RMN, cât și la efectuarea testelor de osteoporoză DEXA.

VEZI AICI REGULAMENTUL CAMPANIEI.

Cere detalii despre această campanie la oricare din recepțiile Centrului Medical Phoenix Medicover și despre modul în care poți intra în posesia unui card de fidelitate.

Ne poți contacta pentru detalii suplimentare și programări la numărul de telefon tel. 0217 967 399.

Investigații CT

Investigații CT (computer tomograf) la Centrul de Imagistică Dimitrie Gerota La Centrul Medical...

Investigații RMN

Rezonanța Magnetică Nucleară (RMN) este o tehnică avansată de imagistică medicală care utilizează un...

Investigații RX

Radiografii la Centrul de imagistică Dimitrie Gerota Craiova În cadrul Centrului de Imagist...