OFERTĂ: Terapia Vampir,  serviciu disponibil la Centrul Medical Phoenix Medicover, cu 10% reducere!

OFERTĂ: Terapia Vampir,  serviciu disponibil la Centrul Medical Phoenix Medicover, cu 10% reducere!

Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din elasticitate și luminozitate. Expunerea la razele UV și diferiți alți factori de mediu pot contribui la procesul de îmbătrânire prematură și apariția ridurilor. Din fericire, există soluții! Iar această soluție se numește terapia vampir, disponibilă în cadrul Centrului Medical Phoenix. Iar între 28 Octombrie - 5 Noiembrie, ai reducere de 10% la acest serviciu, în Centrul Medical Phoenix Medicover Craiova și Slatina.

Terapia vampir sau terapia PRP este folosită nu numai în Dermatologie, ci și în Ortopedie, stomatologie și ginecologie. Prin această procedură, pacientului i se injectează plasmă îmbogățită cu trombocite proprii, cu rol de rejuvenare facială, precum și în reducerea cicatricilor.

Care este procedura pentru terapia vampir? 

Pacientului i se recoltează o cantitate mică de sânge, aproximativ 8 ml. Proba de sânge este supusă procesului de centrifugare, în care plasma și trombocitele sunt separate de restul elementelor. În urma procesului, plasma este îmbogățită cu aminoacizi și este injectată în zona care se vrea a fi rejuvenată.

Procesul nu este unul dureros, chiar dacă așa pare. Pacientul nu simte disconfort în timpul procedurii.

Este nevoie de anestezie pentru terapia vampir?

În general, se folosesc diferite metode pentru amortizarea zonei în care urmează să se injecteze plasma: înghețarea zonei în care urmează să fie realizată injectarea sau folosirea unei creme cu efect anestezic.

Cât durează o ședință terapia vampir?

În general, durata unei ședinte este de 40-50 de minute. Substanța se injectează cu o seringă specială, cu un ac foarte fin, după ce întreaga zonă a fost dezinfectată. Numărul de ședințe necesare pentru a obține rezultate optime este stabilit de specialist, în funcție de fiecare caz în parte. În cele mai multe dintre cazuri, este nevoie de 3-4 injectări la interval de 2-3 săptămâni. Efectul terapiei vampir poate dura aproape un an.

În ce cazuri este recomandată terapia vampir?

Terapia vampir este recomandată în multiple cazuri, în special pentru:

  • Redarea strălucirii pielii
  • Diminuarea efectelor de pigmentare
  • Rejuvenarea pielii mature
  • Eliminarea ridurilor fine și de expresie
  • Ameliorarea vergeturilor
  • Accelerarea procesului de vindecare a plăgilor
  • Tratarea căderii părului
  • Eliminarea cicatricilor post-acnee

Marile beneficii ale acestei terapii constau în faptul că nu rămân cicatrici și că nu este nevoie de perioadă de recuperare. Cât despre rezultate, acestea apar la 1-2 săptămâni după injectare.

Terapia vampir are foarte puține contraindicații și efecte adverse. Post injectare, pacientul poate observa o ușoară roșeață a zonei și ușoare vânătăi.

Dacă vrei să îți regenerezi pielea, această procedură este recomandată de specialiștii Centrului Medical Phoenix Medicover. Terapia vampir este o alternativă naturală pentru liftingul chirurgical.

În perioada 28 Octombrie - 5 Noiembrie, ai reducere de 10% la serviciul terapie vampir, în Centrul Medical Phoenix Medicover Craiova și Slatina. Programează-te pentru o ședință!