Medicină Internă

Medicină Internă

Specialiștii de medicină internă și gastroenterologie asigură asistența medicală pacienților care se adresează direct clinicii noastre, cu trimitere de la medicul de familie sau de la alți medici specialiști în cadrul controalelor inter-disciplinare. Precizarea de diagnostic se realizează prin examen clinic amănunțit susținut de investigații de laborator complexe și investigații paraclinice: ecografii diverse, EKG de efort, spirometrie, oscilometrie etc. Aceasta este urmată de stabilirea protocoalelor de tratament și a programului de controale aferente până la vindecarea sau stabilizarea unei boli cronice sau acute.

Afecțiunile de la nivelul organelor interne cum ar fi hipertensiune arterială, infecție urinară, bronșită cronică, pneumonie sau alte boli mai grave (cancer, leucemii) trebuie tratate într-un mod corespunzător pentru a nu influența în mod negativ starea de sănătate a pacientului.

Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale! Stabilește acum o programare la Centrul Medical Phoenix Medicover.

Prețurile pentru servicii pot varia de la o clinică la alta. Sunați pentru detalii la Centrul Medical Phoenix Medicover din orașul dumneavoastră.

Servicii

Nume serviciu Pret
Consultatie de control medicina interna 50 / 66 / 88 RON
Consultatie medicina interna 80 / 110 RON
Consultatie neprogramata Medicina interna 110 / 121 RON
Ecografie abdomen inferior 66 RON
Ecografie abdomen superior 66 RON
Ecografie abdomen superior si inferior 121 RON
Pachet CAS (ecografie abdominala+Pachet Analize CIS FFS 1) 263 / 275 RON
Pachet Medicina Interna (Consultatie medic primar+EKG+Ecografie abd+ Pachet Analize CIS FFS Medicina Interna) 330 / 352 RON
Pachet Medicina Interna (Consultatie medic specialist+EKG+Ecografie abd+ Pachet Analize CIS FFS Medicina Interna) 308 / 330 RON
Referat medical pentru comisie 88 / 110 / 132 RON
Referat Medicina interna 88 / 110 RON