Medicina Interna

Medicina Interna

Specialistii de medicina interna si gastroenterologie asigura asistenta medicala pacientilor care se adreseaza direct clinicii noastre, cu trimitere de la medicul de familie sau de la alti medici specialisti in cadrul controalelor inter-disciplinare. Precizarea de diagnostic se realizeaza prin examen clinic amanuntit sustinut de investigatii de laborator complexe si investigatii paraclinice: echografii diverse, EKG de efort, spirometrie, oscilometrie etc. Aceasta este urmata de stabilirea protocoalelor de tratament si a programului de controale aferente pana la vindecarea sau stabnilizarea unei bloi cronice sau acute.

Afectiunile de la nivelul organelor interne cum ar fi hipertensiune arteriala, infectie urinara, bronsita cronica, pneumonie sau alte boli mai grave (cancer, leucemii) trebuie tratate intr-un mod corespunzator pentru a nu influenta in mod negativ starea de sanatate a pacientului.

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale! Stabileste acum o programare la Centrul Medical Phoenix Medicover.

Prețurile pentru servicii pot varia de la o clinică la alta. Sunați pentru detalii la Centrul Medical Phoenix Medicover din orașul dumneavoastră.

Servicii

Nume serviciu Pret
Consultatie de control medicina interna 50 RON / 80 RON
Consultatie medicina interna 100 RON
Consultatie neprogramata Medicina interna 110 RON
Ecografie abdomen inferior 60 RON
Ecografie abdomen superior 60 RON
Ecografie abdomen superior si inferior 110 RON
Pachet CAS (ecografie abdominala+Pachet Analize CIS FFS 1) 250 RON
Pachet Medicina Interna( Consultatie medic primar+EKG+Ecografie abd+ Pachet Analize CIS FFS Medicina Interna) 320 RON
Pachet Medicina Interna( Consultatie medic specialist+EKG+Ecografie abd+ Pachet Analize CIS FFS Medicina Interna) 300 RON
Referat medical pentru comisie 100 RON
Referat Medicina interna 100 RON