Care sunt investigațiile gratuite din cadrul Centrului Medical Phoenix?

Care sunt investigațiile gratuite din cadrul Centrului Medical Phoenix?

La Centrul Medical Phoenix poți să beneficiezi de investigații medicină internă, diabet zaharat, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, neurologie și endocrinologie! Care sunt aceste investigații gratuite și cum poți beneficia de ele? Afli din acest material!

Pentru că ne dorim să te ajutăm să rămâi sănătos, îți facilităm accesul GRATUIT la serviciile Centrului Medical Phoenix, pe diferite specialități medicale.

Care sunt specialitățile medicale incluse în ofertă?

Specialitățile medicale incluse sunt:

Acestea sunt, de altfel, și specialități medicale esențiale, în cazul cărora o simplă consultație poate salva viața pacientului sau poate preveni apariția complicațiile grave.

Cum poți beneficia de servicii medicale gratuite?

Procesul prin care poți beneficia de aceste servicii este simplu. Pacientul obține un bilet de trimitere de la medicul de familie pentru una din specialitățile mai sus enumerate. Ulterior, se face o programare la medicul de specialitate din cadrul Centrului Medical Phoenix. Cu biletul de trimitere emis de medicul de familie, cardul de asigurări și buletinul, se prezintă la data și ora stabilite pentru a beneficia de serviciile medicale gratuite.

Care sunt serviciile medicale gratuite?

Pentru specialitățile medicale enumerate anterior, serviciile medicale GRATUITE de care poate beneficia orice pacient care vine cu bilet de trimitere de la medicul de familie sunt:

  1. Consultație de specialitate
  2. EKG
  3. Determinare indice gleznă - braț
  4. Hemoleucogramă + Colesterol total

Aceste servicii medicale sunt deoesibt de importante în monitorizarea diferitelor afecțiuni sau diagnosticare și ajută medicul de specialitate să propună un plan de tratament eficient.

Servicii medicale gratuite Endocrinologie

Tot pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, pacienții pot beneficia și de servicii medicale gratuite Endocrinologie

  1. Consultație
  2. Test osteoporoză - ultrasonografia calcaneană
  3. TSH

În plus, orice pacient beneficiază de REDUCERE de 40% la toate testele de osteoporoză - DXA de pe str. Ștefan cel Mare nr. 80