Campanie TESTARE GRATUITĂ osteodensitometrul calcaneu

Campanie TESTARE GRATUITĂ osteodensitometrul calcaneu

Vrei să afli dacă ești în risc de a dezvolta osteoporoză? Dacă fumezi și consumi alcool, este foarte probabil să te situezi în zona de risc. Însă pentru a ști sigur, este nevoie să te testezi!

În lunile IANUARIE, FEBRUARIE și MARTIE te poți TESTA GRATUIT cu osteodensitometrul calcaneu în clinicile Centrului Medical Phoenix din Craiova, Calafat, Slatina și Târgu-Jiu.

Testarea este neinvazivă și nedureroasă. Deoarece vârsta de medie de instalare a osteporozei a scăzut, acest tip de testare este recomandată tuturor persoanelor peste 25 de ani, mai ales dacă suferă de fracturi frecvente sau diferite alte afecțiuni ale oaselor.

Ce trebuie să faci?

Este un singur pas care trebuie făcut. Trebuie să suni la numerele de contact specifice orașului tău de domiciliu și să te programezi. Este atât de simplu!

  • 0351.421.122 // CRAIOVA
  • 0353-414.433 // TÂRGU JIU
  • 0349-883.880 // SLATINA
  • 0757.133.144 // CALAFAT

Testarea nu te costă nimic, este total GRATUITĂ. Ce te poate costa este orice moment pe care îl amâni pentru a realiza această testare, mai ales dacă te numeri printre persoanele aflate în grupele de risc pentru a dezvolta osteoporoză.