Informatii acces

Informații acces

Informații privind modalitățile de acces ale pacienților către Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu (autoturism, transport în comun, pietonal)

  • Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu se află situat în orașul Craiova si are 3 puncte de lucru situate pe str. Calea Bucuresti, nr. 109, bl. R10; pe str. Calea Severinului, nr. 2 G, Craiova si pe strada Siretului, nr. 11, Craiova si sediul social pe str. Stefan cel Mare, nr. 80, Craiova
  • Accesul către Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu se poate face cu mijloacele de transport în comun, cu autoturismul personal, cu  taxi și pietonal.
  • În cazul în care accesul se va face cu autoturismul pe ruta Bucuresti – Filiasi, Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu – punct de lucru de pe Cal. Buc., nr. 109, bl. R10,  este situat pe partea dreapta sensului de mers, la intrarea în orașul Craiova, pe Cal. Buc., nr. 109, bl. R10, principala, de unde se poate vedea intrarea principală a Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu; punctul de lucru de pe Calea Severinului, nr 2 G, Craiova este situat pe partea dreapta sensului de mers, pe drumul E79 vis-a-vis de Auchan Hypermarket (fostul Real)
  • Pentru punctul de lucru de pe str. Siretului, nr.11, Craiova accesul se face pe ruta Craiova- Bucovat pe partea stanga a sensului de mers- intrarea se face pe langa biserica Sf. Stefan

Pentru acces pietonal consultați harta de pe pagina sitului nostru  http://phoenix-hospital.ro/