DESPRE PHOENIX

Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu îşi dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile de siguranţă şi confort.
În beneficiul dumneavoastră aducem experienţa celor 7 ani pe piaţa serviciilor medicale private din România. Funcţionăm din 2009 (Centrul de diagnostic si tratament pentru osteoporoza), ne-am dezvoltat continuu în diverse puncte de lucru din Dolj, Gorj si Olt, prin investiţia în echipamente performante şi diversificarea serviciilor medicale oferite. Sloganul companiei este”Trebuie sa fii sanatos!” iar Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu va poate ajuta in acest sens cu ajutorul specialistilor de o foarte buna calitate cat si de grija pe care o poarta fiecarui pacient in parte.
Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu dispune de 6 centre medicale (patru in Craiova, unul in Slatina si unul in Targu Jiu), de 1 laborator de analize medicale (Craiova) si este in continua extindere in zona de S-V a Romaniei atat pe parte de Centre Medicale cat si de laboratoare de analize medicale.